De oude boerderij stamt uit 1600. Om de gezellige binnen plaats liggen de authentieke stallen. In deze stallen zijn verschillende accommodaties gebouwd. Onder andere de Octopus voor 2 personen evt met een baby, dan De Koeienstal en De Varkensstal beide voor 4 tot 6 personen en als laatste De Paardenstal voor 6 tot 8 personen.

 

De authentieke dingen die in de stal zaten hebben wij zo veel mogelijk laten zitten, zoals een voederbak voor de paarden, een hoefijzer, ringen aan de muur waar de paarden aan vast gezet werden. Verder zijn de magnifieke muren een meter dik en zijn ze geheel uit natuursteen met klei. Waar het mogelijk was is weer gestuukt met leem het geen men honderdenjaren geleden ook als stuc/isolatie materiaal gebruikte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben een uitgebreide informatie map in het Nederlands voor u klaar liggen met daarin vele wandel tochten, fietstochten, dagtochten en bezienswaardigheden. S’avonds om 10.00 heerst er bij ons rust.

 

 

 

 

Op onze binnen plaats staan de loungesets voor u klaar en naast de vele bloemen groeien er ook kruiden als peterselie, bieslook en rosemarijn. (Voor onze gasten te gebruiken bij het koken.)

 

Achter de boerderij ligt een kleine natuurcamping in de appelboomgaard

op een 1 ha. terrein.