Camping Le Coq Hardi is een Camping Aire Naturelle.

Een dag rijden van Nederland, prima geschikt voor een lange vakantie of een weekje er tussen uit. Onder Nederlandse leiding.

 

Rust, ruimte, schoon sanitair en een geweldige atmosfeer!

 

Dat is de beste beschrijving voor onze camping. Bovendien maakt het milde zeeklimaat van Bretagne het heerlijk om er op uit te trekken met de fiets, of om één van de vele wandeltochten te ondernemen.

 

 

Ligging: In Hengoat, ong. 8 km. van Tréguier , bij een landhuis met meer dan 1 hectare terrein en maar 25 plaatsen van 200 m². Onze camping ligt in en om de appelboomgaard. Een mooi en goed onderhouden sanitairgebouw met gratis 4 warme douche’s en 4 toiletten, staan tot uw beschikking.

 

 

 

 

 

 

Er is een speeltuin, met een waterbaan een voetbaldoeltje, zandbak schommels, glijbaan en tafeltennistafel. Een bibliotheek met Ned. boeken, een spelotheek, staan tot Uw beschikking. Er is een ADSL Internet verbinding waar U via WIFI met uw eigen laptop, mobiel of tablet gebruik van kan maken.

 

De omgeving leent zich prima voor het maken van wandel en fiets tochten, wat dacht u van de vuurtorenroute of de kastelen route, de thema tochten? De zee en stranden,ook veilig voor kleine kinderen, zijn  niet verder dan 10 km. met glas helder water om in te zwemmen, snorkelen of te duiken. Kajakvaren in La Roch Derrien ±5 km. Boottocht met een glasbodem boot in Port Blanc ± 10 km. Een ritje met een oude stoomtrein in Paimpol ± 15 km. Boottocht naar het vogelreservaat Le sept Illes of het bloemeneiland Illes de Brehat ± 15 km 

 

Feesten voor iedereen en elk weekend, historische feesten, ambachtsfeesten, folkloristische feesten, zeefeesten en natuurlijk de Brocante merkten.

 

Wij staan voor u klaar voor b.v. een gedetaileerde streekkaart, een aspirientje, advies over tochten enz. Wenst u meer informatie?

Belt u ons gerust telf. +31 641 183 513