Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer informatie.

Camping Le Coq Hardi Omboekgarantie.

Door het Coronavirus leven we in een onzekere tijd, ook voor vakanties kan dit grote gevolgen hebben. We wensen u in elkgeval veel sterkte, op welke manier u ook geraakt wordt door de verspreiding van het virus.

We raden u aan op de hoogte te blijven van alle reisadviezen. Hiervoor heeft de overheid een website: Klik hier Ook kunt u een app van buitenlandse zaken installeren op mobile apparaten. Zoek in de Appstore op Reisapp Rijksoverheid. De ANWB heeft ook een duidelijke site hier over: Klik hier

Verzekeringen bieden vaak geen optie.

Veel verzekeringen betalen niet mocht uw vakantie niet door kunnen gaan vanwege de pandemie. Daarom willen we u in de gelegenheid stellen om als de vakantie niet kan doorgaan, de vakantie te verzetten ofwel de omboekgarantie.

Omboekgarantie

In seizoen 2020 hebben wij aan vele gasten een voucher uitgedeelt, er zijn al weer een aantal vouchers verzilverd maar ook terug betaald. Ook hebben we vouchers verlengt naar seizoen 2022, wat ons op het idee bracht om de zelfde garantie ook dit seizoen (2021) in te zetten. Met als doel op een eerlijke manier een stukje zekerheid voor u en ons te bieden. Hier onder leggen we omboekgarantie verder uit!

De omboekgarantie geldt voor Camping & Gite’s Le Coq Hardi.

Door dit schrijven informeren wij U hier over.

Wanneer recht op de omboekgarantie.

U heeft recht op de omboekgarantie indien als gevolg van COVID-19 een van de volgende maatregelen geldt:

1.  Op de afreis-dag geldt dat Frankrijk voor inwoners van het land waar u woont niet mag worden ingereisd voor vakantiedoeleinden.

2.  Op de afreis-dag geldt dat het land waar u woont niet mag worden verlaten voor vakantiedoeleinden.

3.  Op de afreis-dag een transitland niet mag worden doorkruist voor vakantiedoeleinden en een alternatieve reisroute redelijkerwijs niet van u gevraagd kan worden.

Geldigheid.

De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en de nieuwe boeking moet binnen ons seizoen 2020 dan wel 2021 plaatsvinden.

Voor welke boekingen geldt de Omboekgarantie?

De omboekgarantie geldt voor alle boekingen, zowel de reeds gemaakte boekingen als de boekingen die U nu in seizoen 2020 maakt, bij ons.

 

Veelgestelde vragen

  • Wanneer weet ik of ik gebruik kan maken van de Omboekgarantie?

We kunnen pas kort voor vertrek vaststellen of de vakantie niet kan doorgaan. We hanteren als stelregel dat we uiterlijk drie dagen voor vertrek een besluit nemen en zoveel eerder als mogelijk.

  • Wat te doen bij prijsverschil?

Als de nieuwe boeking een andere prijs heeft, dan wordt dat natuurlijk verrekend.

  •  Hoe wordt besloten of mijn vakantie door kan gaan?

Wij doen ons best de verschillende overheids adviezen dan wel verboden bij te houden. Zij zijn dan ook onze raad gever voor de uiteindelijke afweging.

  •  Stel dat 1 van ons toch een week voor vertrek positief blijkt te zijn voor Covid, dan moeten we toch het volle bedrag van de reservering betalen?

We houden wel de betalingen van de reservering aan zo als beschreven maar mocht ook omboeken in 2022 niet lukken dan krijgt u de gehele betaling terug aan het einde van dat seizoen.